Twan

 

Onze zoon Twan is geboren op 18 december 1981. Hij was een vrolijke baby zeer ondernemend als peuter en kleuter. Van stilzitten had hij niet gehoord, wilde liever bezig zijn en dat gaf in de schooltijd wel eens problemen. Na de basisschool ging hij naar de Mavo en toen hij die na vier jaar afsloot met een diploma ging hij naar Philips toe. Heeft toen via de bedrijfschool verschillende diploma’s behaald. Intussen rommelde het behoorlijk op zijn werk, ook hier werden mensen ontslagen, afdelingen gesloten of overgedaan aan andere bedrijven. Twan heeft gelukkig steeds zijn baan kunnen behouden. Tegenwoordig werkt hij bij Aerospace.

Sporten is iets wat Twan altijd graag heeft gedaan. Na de verplichte zwemlessen is hij naar de judo gegaan. Dat heeft hij jarenlang met veel plezier gedaan. Tot de bruine band bracht hij het, de zwarte moest nog een aantal jaren wachten omdat Twan daar te jong voor was. Had hij eerder 3 a 4 keer in de week getraind, wedstrijden gejudoot, nu werd de animo minder, hij kon niet verder.

Via een schoolkorfbaltoernooi kennis gemaakt met het korfbal. Een leuke sport vond hij en dus ging hij daar al een aantal weken trainen voordat wij er iets van wisten. En hij korfbalt nu nog steeds. Heeft al enkele jeugdteams getraind en gecoached, zat in de activiteitencommissie en verleend andere hand en spandiensten.

Bij SDO leerde Twan ook zijn vriendin Hanneke kennen. Die twee hebben al enige jaren stevige verkering en wonen sinds december 2007 samen. Sinds juli 2007 heeft hij er een nieuwe liefde bij………. Nova, zijn nichtje.

Op 6 maart 2014 trouwde hij met zijn Hanneke en op 17 maart 2013 kregen ze een zoon, Len genoemd.