Sjef en Karin

Wij zijn Sjef en Karin v.d. Heijden, getrouwd sinds 26 oktober 1976 en wonend in het mooie Brabant. We hebben 2 kinderen, Anita geboren in 1979 en Twan geboren in 1981 en sinds juli 2007 een schat van een kleindochter Nova. Over hen kunnen jullie elders lezen. 

We hebben altijd huisdieren gehad, varieërend van konijnen, cavia’s, hond, vogels, hamsters en tropische vissen. Nu hebben we nog een  parkietje die lekker binnen in de kooi zit, 2 konijnen die  buiten vertoeven. In huis leven we met Daan ( kater 13 jaar ) Kira ( poes van onze dochter, 6 jaar ) Janneke ( poes 5 jaar) en onze drie Border Collies, Tessa, Fly en Lucky. Met Tessa is het virus voor de hondensport begonnen en daarmee een hele nieuwe hobby voor ons. Hierover lees je meer bij de honden.

In het dagelijkse leven besteedt Sjef oppervlaktebehandelingen uit voor zijn baas en pas ik op. Ik heb op dit moment 8 oppaskinderen die hier regelmatig komen. Dus altijd leven in de brouwerij hier. ’s Avonds en in het weekend zijn we eigenlijk altijd bezig met onze honden. Trainen, training geven, kantinediensten draaien, puppypraatje, poetsen. Dat doen we in Geldrop, bij KC de Kempen. Sinds kort is Sjef ook twee keer in de week te vinden in ’s Hertogenbosch waar hij bij HSV Zoete Lieve de trainingen in de GG gaat begeleiden. En dan natuurlijk de wedstrijden nog. In de gehoorzaamheid meestal op zondag, een dagje kamperen. Tent mee, stoelen mee, eten en drinken mee en dan , wanneer de tijd daar is, je wedstrijd lopen. Die verslagen kunnen jullie elders lezen. We hopen nog heel lang te mogen genieten van ons gezin, de honden en andere beesten.