TESSA 01-05-1999 – 30-01-2013

Lieve Tessa,

Vandaag moeten we je met pijn in ons hart laten gaan. Wat ben jij vele jaren een kameraad geweest voor ons, onze kinderen, Nova en alle oppaskids. Wat zal het leven anders gaan worden zonder jou. Je was een fijne hond om mee te werken, we hebben samen heel veel plezier gehad op de behendigheidswedstrijden. Wat vond je het leuk om te springen en je kunstjes te laten zien op het behendigheidsparcours. Helaas moesten we er mee stoppen omdat toen al bleek dat je last kreeg van je achterhand. Maar je kon je prima amuseren. thuis door met de kinderen te spelen, balletjes, poppetjes, papieren vliegtuigjes. Alles nodigde je uit om te spelen. Zandbak, zwembad. Er ging geen korreltje zand verloren, geen spatje water liet je verloren gaan als de kinderen in het zwembadje aan het spelen waren. Een hond die altijd luisterde wanneer je haar riep, behalve………………. wanneer we aan het wandelen waren bij de Hut van Mie pils en we op een bepaald punt kwamen. Dan gingen de bananen de oren in en zette je het op een rennen richting ven. Heerlijk om je te zien genieten in het water, wat deed je dat graag. Je voedde de andere honden hier in huis keurig op. Jij haalde het speeltje, liet het vooraan in het water vallen en liet het de andere honden naar de kant brengen. Hoefde je zelf het water niet uit. De laatste maanden ging het je steeds moeilijker af om op te staan en te gaan liggen. Spelen kostte je voortaan zoveel kruim, dat je dat steeds minder deed omdat je zo lang nodig had om te herstellen. En nu kun je zelfs het normale rondje niet meer lopen. De hoek van de straat is al een hele onderneming en spelen gaat niet meer. En dat heb je niet verdiend, zo ben je niet meer de Tessa waar wij  al zo lang van houden. We laten je straks gaan en hopen dat je dan de  rust krijgt die je verdiend. En ooit hopen we je weer te zien. Blij, vrolijk en zonder pijn spelend met balletjes en in het water. Lieve Tessa, dank je wel voor zoveel mooie jaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.