Erkemederstrand 2012

Afgelopen vrijdag was het weer zover, ons weekendje weg richting Erkemederstrand stond weer voor de deur. Tessa had ik een paar dagen van te voren al wat extra medicijnen gegeven zodat ze ook vooruit kon en genieten. Om elf uur waren Ann en Henny hier en zijn we vertrokken. Een afgesloten snelweg kon ons niet tegen houden en met een vertraging van een kleine tien minuten kwamen we aan. We hebben ons gemeld en boften, want we mochten meteen in onze comforthut trekken. Uitgepakt, gegeten en daarna onze eerste wandeling richting water met de honden. Die hebben genoten  en wij natuurlijk ook. Tessa deed het helemaal niet verkeerd, we hadden voor haar een apart speeltje bij zodat ze niet met de rest om de bal hoefde te vechten. Een stukje verder lopen, een watertje overslaan en i.p.v. het hele hondenstrand af zoals we gewoonlijk deden, halverwege weer omhoog en via de dijk terug naar het huisje. Daar was een ren gemaakt van net en daar konden de honden uitrusten van alle vermoeienissen. En wij offerden ons op en gingen gezellig buiten bij ze zitten, stralend weer, een hapje, drankje en gezellig samen kletsen. Later een volgend rondje gelopen en ’s avonds voor het slapen nog een stukje de dijk op met de honden. Verbazingwekkend hoe snel we allemaal weer in ons ritme zaten van wakker worden, wandelen, eten, zwemmen, rusten, eten, wandelen en zwemmen, eten en drinken, stukje dijk en slapen. Heerlijk wat hebben we genoten. En wat zien we al weer uit naar de volgende vakantie op het Erkemederstrand. En we hopen van harte dat ook Tessa er dan weer bij kan zijn. We duimen……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.