Fly en ikke clubkampioen bij HDG Zoete Lieve in ’s Hertogenbosch

Vandaag togen we al vroeg op weg naar ’s Hertogenbosch voor de clubwedstrijd. Ik had vandaag meerdere petten op en begon de dag met het zetten van liters koffie en thee. Daarna mocht ik met Fly de blijfoefeningen doen en daarna heb ik foto’s gemaakt van de VEGers en  een stukje secretariaat. Het invullen van de punten behaald in het VEG. Daarna waren de GGBers aan de beurt met het ochtendprogramma, opgevolgd door de GG1. Tussendoor…………. jawel koffiepauze met een echt Bossche Bol natuurlijk. Mmmmmm dat was smullen. De GG2 kwam aan de beurt en nadat Sjef en Lucky hun kunnen hadden laten zien in het ochtend programma was het de beurt aan Fly en mij. En Fly had er weer zin in. Volgde helemaal niet verkeerd ( fijn hoor als ik niet zo gespannen ben) en de oefeningen deed ze op een extra af commando bij het vierkant ook goed. Maar weer wat puntjes ingevuld en nadat ook de GG3er zijn ochtendprogramma had gelopen, was het tijd voor de lunchpauze. Waarin niet alleen lekkere broodjes waren, maar ook een demonstratie van de Breitensport en later zagen we nog een clickerdemonstratie. En daarna begon het middagprogramma. GGb, GG1 en toen waren wij weer aan de beurt. Vak sturen een extra commando omdat ze in eerste instantie buiten het vak ging staan, hoogapport ging goed en ook het metaalapport deed ze netjes. Het sorteren aan de beurt en dat gaat sinds een aantal wedstrijden weer helemaal toppie. Appèl op afstand ging goed en toen was het wachten geblazen. De rest van de GG2 ers en de GG3er moesten nog lopen. Ik ben maar vast weer puntjes in gaan vullen. En aan het einde bleek dat deze keer de slogan : Wie schrijft die blijft, ook opging.  Sjef en Lucky werden derde, Fly en ik werden eerste in het GG2 en behaalden een score van 90%. En dat bleek de hoogste score van de dag te zijn en dus clubkampioen. Hebben we een mooie glazen prijs gewonnen en de wisselbeker mag een jaar op de kast staan. Helemaal blij en trots zijn we na afloop naar huis gegaan. En nu zorgen dat ik morgen weer met beide benen op de grond beland ben, zodat ik de selectiewedstrijd GG2 in Woerden ook weer lekker met m’n hondje werken kan. En wie weet weer wat punten scoor voor het NK. We gaan ervoor, we hebben er zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.